- RubrikaRecepty

Čtyřchodové BIO menu – zdravě a chutně v restauraci u Pražského hradu

16.2.2012

Chef de Cuisine oblíbené restaurace Pálffy Palác Martin Blažek je příznivcem zdravé, moderní kuchyně. Tomu odpovídají i menu, která spolu se svým týmem připravuje. Od 13. března do 1. dubna mohou hosté ochutnat kompletní BIO menu. Z čerstvých surovin prvotřídní kvality – určitě lákavá nabídka pro skalní příznivce bio potravin i ty, kteří by konečně rádi ochutnali, oč lepší a přirozenější chuť mají jídla zhotovená s respektem k přírodě. Všechny suroviny (kromě zázvoru a koření) pocházejí z Čech.

Speciální BIO menu v restauraci Pálffy Palác zahrnuje čtyři chody: Bruschetta s kozím sýrem a konfitovanou cibulkou, Mrkvový krém se zázvorem, Vepřová panenka obalená v šalvěji a pepři podávaná na pyré z červené řepy s bramborovými penízky z bio farmy Sasov a Tvarohový nepečený dort. Cena za celé menu je 790 Kč.

Pálffy Palác, sídlící ve druhém patře barokního Pálffy Paláce na Malé Straně, patří k nejvyhledávanějším pražským gastronomickým adresám. Kulinářské zážitky koncentrované v sezónním i stálém menu jsou tady dostupné všem příznivcům dobrého jídla a pití.

Podobné články